Hae tuotetta
 
  • Ilmainen toimitus3-5 päivää
  • Ilmainen palautusKaikissa tilauksissa
  • Löysitkö edullisemman?Tajoamme saman hinnan

Tietosuojakäytäntö

DesignerKellot.fi:ssä priorisoimme tietoturvallisuutta ja yksityisyyden suojaa, ja kunnioitamme kaikkia toiveita henkilötietojen salassapidosta. Olemme tietoisia siitä, että kaikki vastaanottamamme henkilötiedot vaativat asianmukaisen suojan ja käsittelyn.
Käsittelemme henkilötietoja voimassaolevien lakien mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, kuinka käytämme ja käsittelemme niitä henkilötietoja, joita sinusta keräämme verkkosivujemme ja palvelujemme kautta.


Rekisterinpitäjä

Unique Frosting ApS
Tronholmen 3
DK-8960 Randers SØ
Tanska
Sähköposti: support@designerkellot.fi


Henkilötietojen keräys

Informoimme sinua aina henkilötietojen keräyksen yhteydessä. Keräämme sinusta esimerkiksi seuraavanlaisia tietoja: nimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero ja muita tunnistettavia tietoja, tietoja ostoksistasi ja navigoinnista sivustoillamme.  
Ilmoitamme aina, onko tietojen ilmoittaminen vapaaehtoista, vai välttämätöntä halutun toimen toteuttamiseksi, esim. tilauksen loppuun saattamisen mahdollistamiseksi.
Henkilötietojasi kerätään yhdessä tai useammassa seuraavista tilanteista:
Kun ostat tuotteita osoitteesta www.designerkellot.fi
Kun otat yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse
Kun tilaat DesignerKellot.fi:n uutiskirjeen
Kun otat osaa DesignerKellot.fi:n kilpailuihin


Henkilötietojen käyttö

Keräämme ja hyödynnämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
Verkkokaupasta tilaaminen
Uutiskirjeen tilaaminen
Kilpailuihin tai muihin tapahtumiin osallistuminen
Markkinointimateriaalien lähettäminen, sis. kutsut tapahtumiin ja alennuskuponkien jako 
Asiakasarvostelujen kerääminen ja arviointi 
Ostohistorian yleiskatsaus
Tilastointi
Muut markkinointitarkoitukset
Henkilötietojesi käyttö markkinointitarkoituksiin tapahtuu vain silloin, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi siihen, ellei laki salli meidän ottaa sinuun yhteyttä ilman etukäteen antamaa suostumustasi.
DesignerKellot.fi kerää tilastotietoja verkkosivustojen käytöstä ja käyttäjien suosikkituotteista. Nämä tiedot eivät sisällä henkilötietoja. Näiden kerättyjen tietojen avulla saamme tietoa verkkosivuillamme vierailevien henkilöiden verkkosivujemme käytöstä. Tätä tietoa käytetään sivustojemme kehittämiseen. Hyödynnämme tietoja vierailijoiden navigoinnista sivustoillamme ymmärtääksemme kuinka käyttäjäryhmät käyttävät www.DesignerKellot.fi -sivustoja, jotta voimme tehdä sivustosta paremman. Emme näe tietoja siitä, miltä sivustolta saavut sivustollemme tai mihin siirryt, kun poistut sivustoiltamme. Lisäksi keräämme tietoja siitä, mistä tuotteista käyttäjäkuntamme yksittäisenä ryhmänä pitää. Tätäkin tietoa hyödynnetään verkkosivustojemme kehittämiseen. Emme myy tai muulla tavalla paljasta tietoja verkkosivuillamme vierailevien henkilöiden navigoinnista sivuillamme. Emme myöskään myy tai luovuta tietoja ostoksistasi kolmansille osapuolille.  

Muut henkilötietojen vastaanottajat

Jos olet tilannut toimituksen, välitämme tiedot nimestäsi, osoitteestasi, puhelinnumerostasi ja sähköpostiosoitteestasi eteenpäin kuljetuspalvelullemme, eli Postnordille ja Matkahuollolle. Välitämme tiedot siksi, että tilauksesi voidaan toimittaa sinulle.
Verkkokauppamme ja maksujärjestelmämme tarjoaa DanDomain A/S, joka toimii tietojenkäsittelijänämme. Kaikki verkkosivujemme kautta luovuttamasi tiedot tallennetaan DanDomainin palvelimille.
Tietojenkäsittelijämme on allekirjoittanut tietojenkäsittelysopimuksen, joka takaa, että tietojenkäsittelijä noudattaa henkilötietojesi suojaamista koskevia määräyksiä.  

Tietojen luovuttaminen muille rekisterinpitäjille

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi. Toimituksen kannalta välttämättömät tiedot luovutetaan DesignerKellot.fi:n kuljetuspalvelukumppaneille.
Joissakin tapauksissa lailliset velvollisuutemme saattavat vaatia henkilötietojen luovuttamista viranomaisille. Tämä saattaa olla tarpeen esimerkiksi luottokorttipetosepäilytapauksissa.
Yrityksen rakenneuudistuksen tai täyden tai osittaisen myynnin tapahtuessa, käsitellään kaikki tähän liittyvät tiedot henkilötietojen käsittelyä koskevien voimassa olevien lakien mukaisesti.

Luovuttaminen palvelimille

Henkilötietosi luovutetaan DesignerKellot.fi:n kumppaneille, esimerkiksi uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä. Nämä kumppanit käsittelevät tiedot ainoastaan DesignerKellot.fi-sivustolla ja DesignerKellot.fi:n ohjeiden mukaisesti.

Luovuttaminen kolmansiin maihin

Henkilötietosi siirretään Yhdysvaltoihin Mailchimp-palvelun yhteydessä, jota käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen.  Euroopan komission on EU-US Privacy Shield -sopimuksen nojalla päättänyt, että tietosuojataso on tarpeeksi korkea Yhdysvalloissa. Lisäksi MailChimp on sertifioitu EU/US Privacy Shield -ohjelmassa.

Henkilötietojen poisto

Tiedot tallennetaan lainsäädännön salliman aikajakson ajaksi. Poistamme tietosi, kun emme enää tarvitse niitä ”Henkilötietojen käyttö” -kohdassa mainittuihin tarkoituksiin. Tiedot tallennetaan ja käsitellään anonymisoidussa muodossa.

Turvallisuus

Olemme toteuttaneet turvatoimenpiteitä, jotka takaavat, että sisäiset rutiinimme vastaavat korkeat turvallisuusvaatimuksemme. Pyrimme suojaamaan henkilötietosi niin hyvin kuin mahdollista. Lisäksi verkkosivustomme on SSL-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että verkkokauppaan lähetetyt tiedot on salattu. Verkkokauppaan lähettämäsi tiedot (esim. maksukorttitiedot) ovat täten yksityisiä.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus milloin tahansa saada tietää, tietyin lakisääteisin poikkeuksin, mitä henkilötietoja sinusta käsittelemme. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi keräämistä ja käsittelyä. Voit myös sääntöjen nojassa vaatia tietojen korjausta, poistoa tai estämistä. Sinulla on myös oikeus saada itseäsi koskevia tietoja, jotka olet antanut meille, ja siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (tiedon siirrettävyys).

Suostumuksen peruuttaminen

Voit milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumuksen. Poistamme sinusta tallennetut tiedot, ellei meillä ole muita syitä jatkaa niiden käsittelyä. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@designerkellot.fi

Linkit muille verkkosivuille yms.

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin tai integroituihin verkkosivustoihin. Emme ole vastuussa muiden yritysten verkkosivujen sisällöstä tai niiden henkilötietojensa keräämismenetelmistä. Kun vierailet muilla sivustoilla, kehotamme sinua lukemaan verkkosivun haltijan tietosuojakäytännön ja muut asiaankuuluvat käytännöt.

Tietojen muuttaminen yms.

Jos haluat että päivitämme, muutamme tai poistamme sinusta tallennettuja tietoja, tai haluat pääsyn näihin tietoihin tai jos sinulla on muuta tietosuojaamme liittyvää kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@designerkellot.fi .Voit myös kirjoittaa meille seuraavaan osoitteeseen:
Unique Frosting ApS
Tronholmen 3
DK-8960 Randers SØ

Tanska


Evästeet

Verkkosivustomme hyödyntää evästeitä. Eväste on pieni tietokoneellesi tallennettava tiedosto, joka seuraa mitä tapahtuu verkkosivuilla käynnin aikana ja jonka avulla sivusto tunnistaa tietokoneesi. Eväste ei ole ohjelma, eikä se sisällä viruksia.

Evästeiden käyttö verkkosivuilla
Evästeet ovat välttämättömiä sivuston toimivuuden kannalta. Evästeet auttavat meitä saamaan yleiskuvan vierailustasi verkkosivustolla. Niiden avulla voimme jatkuvasti optimoida ja kohdentaa verkkosivujamme sinulle sopiviksi. Evästeet muistavat esimerkiksi mitä olet lisännyt ostoskoriin, jos olet aiemmin käynyt sivulla, oletko kirjautunut sisään ja minkä kielen ja valuutan olet valinnut.  Evästeet auttavat myös tekemään liikennemittauksen, joka tarkoittaa sitä, että tiedämme, kuinka monta käyttäjää vierailee sivustoillamme. Käytämme evästeitä myös mainonnan kohdentamiseen, jotta voimme näyttää sinulle merkityksellisiä mainoksia ja hallita kuinka monta kertaa sama mainos näytetään. 

Mitä evästeitä verkkosivumme hyödyntää?

Käyttö- ja optimointievästeet
Näitä evästeitä käytetään verkkosivuston toimintaan. Ne voivat esim. laskea kävijämäärän tai muuta analyyseihin käytettäviä tietoja. Nämä evästeet voivat kerätä rajoitetusti tietoja, jotka voidaan yhdistää yksittäisiin käyttäjiin.
 
Markkinointi - Google Analytics
Näitä evästeitä käytetään sivuston koodauksen päivittämiseen ja ne on tarkoitettu liikenteen analysointiin ja markkinoinnin optimointitarkoituksiin. Niitä käytetään anonyymiin seurantaan ja käyttäjäprofiilien rakentamiseen, ja ne kertovat, mitä hakuja käyttäjä on tehnyt ja millä sivuilla on vierailtu. Nämä evästeet voivat tallentaa käyttäjää tunnistavia tietoja tai sisältää erityisiä tietoja käyttäjästä.
 
Istuntokohtaiset evästeet
Istuntokohtaiset evästeet asennetaan verkkosivulle ja niitä käytetään tunnistamaan sinut, kun selaat sivustoja ja muistamaan esimerkiksi sen, oletko kirjautunut sisään. Istuntokohtaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen.
 
Pysyvät evästeet
Nämä evästeet tallennetaan tietokoneellesi, ja ne ovat pysyviä. Pysyviä evästeitä käytetään palautuvien vierailijoiden tunnistamiseen. Lisäksi niitä voidaan käyttää tilasto-ohjelmien perustana.

Facebook-evästeet
Näitä käytetään näyttämään ”Tykkää”-painike ja tiedot siitä, ketkä ystävistäsi tykkäävät sivusta.  Facebook tarjoaa myös tilastotyökalun, nimeltään Facebook Insights, joka näyttää tietoja Facebookin käytöstä.  

Evästeiden esto
Voit aina estää evästeiden käytön tietokoneesi selaimen asetuksista. Se, miten löydät evästeasetukset, riippuu siitä, mitä selainta käytät. Huomaathan kuitenkin, että jos estät evästeet, niin monet ominaisuudet ja palvelut ei toimi, koska ne edellyttävät verkkosivuston muistavan tekemäsi valinnat.


Evästeiden poistaminen
Voit helposti poistaa aiemmin hyväksymäsi evästeet. Jos käytössäsi on PC ja uudempi selain, voit poistaa evästeet käyttämällä pikanäppäimiä: CTRL + SHIFT + Delete.
Jos pikavalintanäppäimet eivät toimi ja/tai käytössäsi on MAC, sinun on aloitettava selvittämällä, mitä selainta käytät ja klikkaamalla merkittyä linkkiä:
 
• Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies
• Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websitesstored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies
• Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647
• Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html
• Safari 5.0
http://support.apple.com/kb/HT1677
• Flash evästeet (kaikki selaimet)
http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_mana
ger07.html
• iPhone, iPad ja muut Apple-laitteet
http://support.apple.com/kb/HT1677
• Puhelimet Android-käyttöjärjestelmällä
http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-anyAndroid-device
• Puhelimet Windows 7 -käyttöjärjestelmällä
http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings
Valitusoikeus
Jos haluat jättää valituksen siitä, kuinka henkilötietojasi käytetään, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse. Voit myös ottaa yhteyttä Tietosuojavaltuutetun toimistoon osoitteessa Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki.

Tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty 2018-05-25.

Unique Frosting ApS
Tronholmen 3
DK-8960 Randers SØ
Tanska
Sähköposti: support@designerkellot.fi
EtusivuEhdotOta yhteyttä