Naisten Kellot

Naisten kellot ovat tulleet yhtä lailla muotilausekkeeksi kuin toiminnalliseksi välttämättömyydeksi. Ne päivät, jolloin aikaa seurattiin hauraiden taskukellojen avulla, ovat kaukana takana. Nykyään naisten kellot ovat kehittyneet huomattavasti ja tarjoavat loputtoman virran edistyneitä mekaanisia vaihtoehtoja ja tyylikkäitä suunnitteluja, jotka takaavat tyydytyksen jopa erikoisimpiin mieltymyksiin. Katso hieno valikoimamme ja löydä oma naisten kellosi tänään.

Lue lisää

Sivu

We found 894 products

Sivu

We found 894 products

Kuinka valita täydellinen naisten kello tyyliisi

Ei ole salaisuus, että oikea naisten kello voi täydentää minkä tahansa asukokonaisuuden. Mutta monien eri tyylien, merkkien ja hintaluokkien joukosta voi olla vaikeaa löytää juuri se kello, joka sopii sinulle ja tyylillesi.

Meillä on laaja valikoima monia johtavia merkkejä. Valikoimaan kuuluu kaikkea ylellisistä ja laadukkaista merkeistä viimeisimpiin muotimerkkeihin.

Jos pidät enemmän urheilullisista naisten kelloista, voi Festina olla hyvä vaihtoehto. Viime vuosina myös Jaguar-merkki on noussut esiin.

Tässä on joitakin asioita, joita kannattaa harkita etsiessäsi täydellistä naisten kelloa:

  • Tyyli: Haluatko klassisen, elegantin kellon, vai kallistutko enemmän urheilullisen, rennon lookin puoleen?
  • Materiaali: Haluatko kellon teräksestä, nahasta vai muovista?
  • Toiminnot: Pidätkö kelloista, joissa on monia eri toimintoja, vai riittääkö yksinkertainen aika/päivämääräkello?
  • Hinta: Kuinka paljon olet valmis käyttämään kelloon?

Kun olet harkinnut näitä seikkoja, voit alkaa etsiä naisten kelloa, joka sopii täydellisesti sinulle. Ja muista, että kallein kello ei aina ole paras - tärkeintä on, että se on kello, jonka haluat pitää ranteessasi ja jossa tunnet olosi mukavaksi.

Mitä naisten kellot ovat?

Naisten kello on suunniteltu erityisesti naisille. Useimmat naisten kellot ovat pieniä ja tyylikkäitä, eivätkä useimmat niistä ole yhtä monitoimisia kuin tavalliset miesten kellot.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö naisten kelloissa olisi paljon tyyliä ja persoonallisuutta - markkinoilla on lukemattomia upeita naisten kelloja, jotka sopivat jokaiseen makuun.

On monia asioita, joita sinun tulee harkita ostaessasi naisten kelloa. Ensinnäkin sinun tulee harkita, mistä materiaalista kellon ranneke tulisi olla valmistettu.

Useimmissa naisten kelloissa on nahkaranneke, mutta saatavilla on myös monia muita materiaaleja, kuten teräs tai muovi. Sinun tulisi myös harkita, minkä värinen ranneke olisi.

Jos haluat diskreetin kellon, voit valita mustan tai ruskean rannekkeen. Jos toisaalta haluat kellon, joka erottuu, voit valita värikkään rannekkeen tai kellon, jossa on kuvioitu ranneke.

Kun olet valinnut rannekkeen, sinun tulee harkita, minkä tyyppisen kellon koneiston haluat. Useimmissa naisten kelloissa on analoginen koneisto, mutta markkinoilla on myös monia digitaalisia naisten kelloja.

Sinun tulee myös harkita, kuinka suuren koneiston haluat. Useimmissa naisten kelloissa on keskikokoinen tai pieni koneisto, mutta saatavilla on myös monia suuria naisten kelloja.

On myös hyvä idea harkita, mitä toimintoja kelloltasi haluat. Useimmissa naisten kelloissa on päivämäärä- ja ajanäyttö, mutta saatavilla on myös monia muita toimintoja, kuten hälytys tai sekuntikello.

Kun olet harkinnut kaikkia näitä seikkoja, voit alkaa tarkastella erilaisia naisten kelloja markkinoilla.

Ovatko naisten kellot kalliita?

Se riippuu tarkasteltavasta naisten kellomallista. Yksinkertainen naisten kello on saatavilla hyvin kohtuulliseen hintaan, kun taas ylellisempi naisten kello maksaa enemmän.

Jos etsit erityisen kaunista ja ainutlaatuista naisten kelloa, voit odottaa maksavasi siitä hieman enemmän.

Useimmat kellot on valmistettu materiaaleista kuten teräs tai titaani, joten yleisesti ottaen naisten kellot eivät ole yhtä kalliita kuin eksklusiiviset korut. Et löydä monta kelloa, jotka on valmistettu kullasta, ellei kyse ole erittäin ylellisistä merkeistä.

On myös hyvä idea harkita, kuinka usein aiot käyttää kelloasi. Jos aiot käyttää sitä vain satunnaisesti, voi olla järkevää hankkia yksinkertaisempi ja edullisempi naisten kello.

Jos toisaalta suunnittelet käyttäväsi sitä joka päivä, voi olla järkevää hankkia ylellisempi naisten kello, joka kestää vuosia.

Nykyajan käytännölliset kellot naisille

Haluatko naisten kelloja, jotka ovat sekä käytännöllisiä että moderneja, vai suositko klassista rannekelloa? Ensimmäisessä tapauksessa voit etsiä naisten kelloa, jossa on kirkkaan pinkki, lila tai valkoinen ranneke.

Etsi kelloja, joiden kellotaulu on koristeltu timanteilla tai suurilla upeilla numeroilla ekstravaganttisella tyylillä, jossa on hopean tai kullan sävyisiä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja rannekkeita, jotka korostavat kellon hienovaraisia sävyjä.

Klassisella osastolla kello, jossa on hopean näköinen ja musta kellotaulu, voi olla paras ratkaisu. Merkit kuten Seiko, Skagen ja Daniel Wellington ovat vahvoja kauniissa naisten kelloissa, jotka eivät ole liian värikkäitä. Kalliimmalla osastolla voit löytää kelloja naisille merkeiltä kuten Seiko tai Casio.

Muotimaailma ja naisten kellojen maailma törmäävät usein, ja usein voit löytää kellon mihin tahansa tyyliin, jota haluat. Jos et ole varma, minkä naisten kellon valitset, yritä ottaa huomioon vaatekaappisi. Olipa kyseessä ylellisten kellojen osoittama ajaton eleganssi tai uusimman modernin ilmeen suosiminen, tärkein ainesosa tyylikkäässä ulkonäössä on itseluottamuksesi. Siksi on tärkeää kantaa kelloasi ylpeydellä.

Urheilullinen naisten kello

Urheilulliselle naiselle urheilukello on erinomainen tapa pitää silmällä aikaa ja seurata henkilökohtaisia ennätyksiäsi. Voisi olla erinomainen idea etsiä kello, joka toimii myös sekuntikellona tai ajastimena. Jos haluat uida kellon kanssa, on välttämätöntä löytää vesitiivis kello.

Jos toisaalta haluat juosta kellon kanssa, vaikka sataisi, etsi vettähylkivä kello. Erotus ei ole merkityksetön, sillä vettähylkivä kello ei kestä upotettuna veteen, kun taas vesitiivis kello voi kestää 50–150 metrin syvyyden. Varmistaaksesi, että kello pysyy paikoillaan, yritä löytää kello, jossa on joustavat kuminauhat.

Tyylikkäät analogikellot moderneille naisille

Analogiset naisten kellot tekevät ajan tarkistamisesta yksinkertaista indekseillä, jotka näyttävät kaiken sekunneista alaspäin. Tällaiset naisten kellot on suunniteltu tyylikkäästi, mikä antaa kellolle rikkaan koristellun ja viehättävän ulkonäön. Voit esimerkiksi valita Daniel Wellingtonin naisten kellon. Näitä kelloja on saatavilla monia malleja hopeassa tai ruusukullassa mustalla tai valkoisella kellotaululla. Valinnanvaraa on siis paljon.

Vaikka matkapuhelimilla ja tietokoneilla onkin kellotoiminto, on jotain, mitä rannekelloilla on, eikä niillä: ne ovat aina käsillä. Tällä tavoin ne voivat toimia kauniina, mutta silti toiminnallisina koruina.

Yksityiskohtaisista naisten rannekelloista, jotka on koristeltu loistavilla timanteilla dynaamisiin urheilukelloihin ja käytännöllisempiin naisten kelloihin ruostumattomasta teräksestä. Meillä on edullisia naisten kelloja, jotka täydentävät minkä tahansa naisen elämäntyyliä.

Designerkellot johtaa erinomaista kokoelmaa monipuolisia ja huolellisesti suunniteltuja malleja moderneista merkeistä eri tyyleissä ja hyvään edulliseen hintaan.

Jos uuden naisten kellosi tulee olla edullinen, pidä silmällä tarjousmerkintää, joka osoittaa, että kello on alennettu. Lisäksi meillä on myös naisten kelloja alennusmyynnissä, josta löydät vieläkin edullisempia kelloja naisille.