Lasten koruja

Designer-kellotilla voimme tarjota laajan valikoiman erilaisia lasten koruja. Lasten koru on hyvä lahjaidea esimerkiksi kastejuhlaan tai syntymäpäivään. Valitse juuri se koru, jonka ajattelet sopivan parhaiten lapselle. Pitäisikö sen olla kultaa vai hopeaa? Ja millä motiivilla?

Voit saada lasten koruja, joissa on perhosia, hevosia, kukkia, norsuja, kissoja ja monia muita. Valitse juuri se motiivi, joka sopii lapsen mielenkiinnon kohteisiin. Näin varmistat, että hän kantaa sitä ylpeydellä. Toivomme, että löydät kauniin kaulakorun, rannekorun, sormuksen tai korvakorut suloiselle pojalle tai tytölle. Katso myös valikoimamme upeita lasten kelloja.

Lue lisää

Sivu

We found 162 products

Sivu

We found 162 products

Lumoavia lasten koruja tunnetuilta merkeiltä

Designer-kellot tarjoaa vaikuttavan valikoiman lasten koruja. Kokoelmamme sisältää kaikkea rannekoruista ja sormuksista kaulakoruihin ja korvakoruihin, sekä kullassa että hopeassa.

Useat koruistamme ovat myös koristeltu värikkäällä emalilla eri muodoissa. Suosituimpia merkkejämme ovat Pia&Per, Scrouples ja Nordahl.

Kauniita rannekoruja lapsille kullassa ja hopeassa

Rannekoruvalikoimamme lapsille on laaja, sisältäen sekä kulta- että hopearannekoruja monissa eri malleissa. Vaikka useimmat rannekorut ovat vain yhdessä pituudessa, niissä on usein useita sulkumahdollisuuksia, joten ne voidaan säätää ja käyttää monien vuosien ajan.

Kultaiset rannekorut ovat suosituimpia koruja vauvoille, ja monet niistä ovat säädettäviä, jotta ne voivat kasvaa lapsen mukana. Meillä on sekä kulta- että hopearannekoruja vauvoille, jotka voidaan säätää täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi.

Monissa perheissä on perinne antaa dagmarkors vastasyntyneelle. Designer-kellotilla tarjoamme dagmarkorsia eri kokoisina, jotka sopivat sekä vauvoille että isommille lapsille, sekä kullassa että hopeassa.

Jotkut dagmarkoristamme voidaan myös kaivertaa henkilökohtaisen kosketuksen lisäämiseksi. Meillä on myös pieniä riipuksia, kuten kultasydämiä, joihin voidaan kaivertaa lapsen nimi, nimikirjaimet tai syntymäpäivä. Vaihtoehtoja on monia, kun etsit täydellistä korua perheen nuorimmalle.

Säädettäviä sormuksia lapsille tai lasten korvakoruja

Lasten sormet kasvavat nopeasti, joten oikean sormuksen löytäminen voi olla haastavaa. Tarjoamme siksi valikoiman säädettäviä sormuksia, jotka voidaan säätää lapsen kasvaviin sormiin.

Nämä sormukset voivat olla käytössä useita vuosia, ja Pia&Perin valikoimamme on sekä kaunis että säädettävä.

Designer-kellotilla on suuri valikoima lasten korvakoruja monissa eri muodoissa ja kuvioissa. Suosituimpia malleja ovat eläimet, kuten perhoset, yksisarviset, leppäkertut ja hevoset.

Meillä on sekä hopea- että kultakorvakoruja, ja monet niistä on koristeltu pienillä sydämillä. Näitä koruja voidaan käyttää myös, kun lapsi kasvaa vanhemmaksi. Valikoimamme mahdollistaa lasten korujen sekoittamisen ja yhdistämisen, jotta lapsesi voi saada täydellisen ilmeen.

Tarjoamme myös korvien rei'ittämistä lapsille myymälässämme, jossa lapsen on oltava vähintään 8-vuotias ja mukana on oltava aikuinen.

Viehätysvoimaiset lasten korut eri malleissa

Lasten korut tulevat monissa söpöissä ja mielikuvituksellisissa malleissa. Meiltä löydät koruja, jotka ovat sydämen, eläinten, hevosenkenkien ja kukkien muotoisia. Sydänkorut ovat erityisen suosittuja nuorimpien keskuudessa.

Suosittelemme, että annat lapsesi olla mukana valitsemassa korua, jotta he voivat löytää juuri sen, mistä pitävät eniten. Mieltymykset vaihtelevat paljon lapsesta toiseen – jotkut rakastavat sydänkoruja, kun taas toiset suosivat suosikkieläimiään.

Lasten kaulakorut ovat usein suosikkilahja hieman vanhemmille lapsille. Tarjoamme laajan valikoiman kaulakoruja, joissa on riipuksia eri muodoissa ja malleissa, mukaan lukien eläimiä, sydämiä ja kukkia.

Monissa lasten kaulakoruissamme on säädettävät lukot, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää pitkään. Nämä kaulakorut ovat saatavilla sekä kullassa että hopeassa ja ne ovat erinomainen lahjaidea syntymäpäiville tai jouluksi.

Lasten korut, jotka voivat kasvaa lapsesi kanssa

Monet ovat huolissaan siitä, että lapset kasvavat nopeasti ohi koruistaan. Designer-kellotilla olemme ottaneet tämän huomioon suunnittelemalla monet rannekoruistamme ja kaulakoruistamme säädettävillä lukoilla. Tämä tarkoittaa, että koruja voidaan säätää ja käyttää useita vuosia.

Lasten korumme eivät ole vain päivittäiseen käyttöön, vaan myös täydellisiä erityistilaisuuksiin. Olipa kyseessä syntymäpäivä, kastejuhla, konfirmaatio tai muu juhlava tapahtuma, korumme lisäävät eleganssia.

Tarjoamme myös lahjapakkauksia, joten korut ovat valmiita annettavaksi täydellisinä lahjoina.

Uniikit henkilökohtaiset korut

Designer-kellotilla voit löytää koruja, jotka voidaan personoida tekemään niistä erityisen merkityksellisiä. Monet kaulakoruistamme ja rannekoruistamme voidaan kaivertaa lapsen nimellä, nimikirjaimilla tai erityisellä päivämäärällä.

Tämä tekee korusta paitsi kauniin asusteen, myös arvokkaan muiston. Kaiverruspalvelumme varmistaa, että henkilökohtainen kosketus on kaunis ja kestävä.

Kun ostat koruja lapsille, on tärkeää ottaa joitakin varotoimia. Varmista, että korut on valmistettu allergiaa aiheuttamattomista materiaaleista, erityisesti jos lapsellasi on herkkä iho.

On myös hyvä valita koruja, jotka ovat tukevia ja kestäviä, jotta ne kestävät leikkejä ja aktiviteetteja. Korumme on suunniteltu lapsia ajatellen, ja varmistamme, että ne ovat sekä turvallisia että kestäviä.

Lasten korujen huolto

Jotta korut pysyvät kauniina vuosien ajan, on tärkeää huoltaa niitä oikein. Puhdista korut säännöllisesti pehmeällä liinalla ja miedolla saippualla.

Säilytä niitä korurasiassa tai pehmeässä kankaassa välttääksesi naarmuja ja vaurioita. Tarjoamme myös huolto-ohjeita ja palvelua, jos tarvitset apua korujesi pitämisessä huippukunnossa.

Monet lasten koruistamme on suunniteltu rakastettaviksi ja arvostettaviksi vuosien ajan, ja ne voivat jopa kulkea perintönä tuleville sukupolville.

Valitsemalla laadukkaita materiaaleja ja ajattomia malleja varmistamme, että korut kestävät sekä nykyisten että tulevien perheenjäsenten käyttöä. Nämä korut voivat tulla arvokkaiksi perheaarteiksi, jotka tuovat muistoja ja iloa sukupolvien ajan.

Osta lasten koruja Designer-kellotilta verkossa

Vieraile verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaan lasten koruja. Olemme varmoja, että löydät jotain, joka tuo iloa ja onnea lapsellesi.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan neuvonnassa ja vastaamaan kysymyksiisi, jotta voit löytää täydellisen korun lapsellesi. Designer-kellotilla tavoitteemme on luoda koruja, jotka tuovat muistoja koko elämän ajan.